Masterclass Digitaal Leiderschap

 

Digitale technologieën zorgen voor grote veranderingen in alle onderdelen van de economie en de maatschappij: er ontstaan nieuwe businessmodellen, start-ups gaan succesvol de competitie aan met grote corporaties en sectoren transformeren. 

Is jouw organisatie klaar voor de digitale revolutie in de logistieke sector?

De sector logistiek wordt door voor ontwikkelingen geraakt en moet zichzelf opnieuw uitvinden om van toegevoegde waarde te blijven. Bij al deze trends hoort een ander soort leiderschap. Wat betekent digitalisering voor jou persoonlijk als leider? Leer transitievraagstukken toepassen én hoe je als leidinggevende kan sturen op veranderingen binnen je organisatie.

Unieke combinatie van wetenschap en praktijk

Ontdek in deze tweedaagse Masterclass Digitaal Leiderschap van Logistiek Academy de businessimpact van de digitale revolutie in de logistieke sector. Kom te weten of jouw bedrijf al ‘future-proof’ is, maak concreet een plan van aanpak en zet koers naar een vitale toekomst.

 

 

Locatie Opleiding Digitaal Leiderschap

Voor wie?

Deze Masterclass Digitaal Leiderschap is speciaal bedoeld voor ervaren managers en C-level professionals in de logistieke sector die hun organisatie willen meekrijgen in de digitale transitie richting een compleet vernieuwde toekomst.

Ruimte Opleiding Digitaal Leiderschap

Deze Masterclass biedt jou:

✅ Unieke combinatie van wetenschap en praktijk
✅ Heldere inzichten op de impact van digitalisering
✅ Een concreet plan van aanpak als resultaat
✅ College van gerenommeerde lectoren en experts
✅ 2-daags verblijf op een toplocatie 

 

 

De beste sprekers voor jou:

Prof. Dr. Bob de Wit

Prof. Dr. Bob de Wit

Michael van Everdingen

Michael van Everdingen

Prof. Sicco Santema

Prof. Sicco Santema

Diederik de Boer